Nieuws

nieuwe voorzitster

07 Februari 2018

Geert blikt heel tevreden terug op zijn voorzitterschap:

“ Met gemengde gevoelens doe ik afstand van het voorzitterschap van Beveren Bruist. Ik heb dit zeven jaar met plezier gedaan maar nood breekt wet.

Mijn steeds groeiende zaak zorgt ervoor dat ik steeds minder tijd heb om mijn functie als voorzitter naar behoren te kunnen uitvoeren. Vandaar mijn beslissing om een stap opzij te zetten. Voor alle duidelijkheid : Ik blijf bestuurslid.

Vol vertrouwen geef ik mijn functie door aan Anouk Haverbeke. Zij werd democratisch verkozen uit ons team van bestuursleden. Nu staat iedereen als één blok achter haar. Ongetwijfeld zullen er veranderingen gebeuren maar de doelstelling is en blijft de Beverse handelaar promoten.

Het is vanzelfsprekend dat ik steeds, net zoals alle bestuursleden kan en mag aangesproken worden in verband met Beveren Bruist. Ik blijf er in geloven : samen sterker dan apart. ”

En ook Anouks doel is om de handelaars dichter bij elkaar te brengen:

“ In 2014 richtte ik mijn praktijk op als zelfstandig logopediste. Toen ik gevraagd werd lid te worden van Beveren Bruist, en later de kans kreeg bestuurslid te worden, heb ik dan ook niet lang moeten twijfelen.

Al snel werd me duidelijk dat de naam ‘Beveren Bruist’ heel letterlijk genomen mag worden met activiteiten zoals de paaseierenraap, het infomoment, de opendeurdag en het slotevent. Maar ook de maandelijkse vergaderingen, de knutselmomenten voor het slotevent en de bedeling van de kalender/gadgets, waarbij verschillende handelaars de handen uit de mouwen steken, horen erbij.

Het is dan ook een hele eer dat ik, als jongste telg van het bestuur, het voorzitterschap van Geert mag overnemen. Het zal een uitdaging worden, maar wel een uitdaging waar ik me, samen met de goede hulp van het ganse team, 100% voor wil inzetten.

Ik wil er de komende weken/maanden mijn werk van maken jullie allemaal persoonlijk te contacteren. In de eerste plaats om jullie te leren kennen en in de tweede plaats om eens na te gaan wat jullie ervaringen zijn met Beveren Bruist zodat we in de toekomst nog meer kunnen ‘bruisen’! “

Hebt u nog extra vragen of wenst u graag lid te worden van Beveren Bruist, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen via beverenbruist.be@hotmail.com of via 0499/ 46 36 87.

Neem gerust ook eens een kijkje op onze website www.beverenbruist.be of de facebookpagina beverenbruist.be.

 

Met vriendelijke groeten

Het bestuur van Beveren Bruist

Anouk Haverbeke: voorzitter

Geert Nemegeer: secretaris

Frederik Hooghe: paaseierenraap

Marco Lombaert: pers

Wesley De Kimpe: flyers, drukwerk

Hannelore Vandenberghe: facebook, website, financieel